Uzņēmēji pieprasa jaunus personāla motivācijas instrumentus
Publicēts 19. martā, 2013.
Aizvien lielāka daļa uzņēmumu vadītāji izmanto zināšanas par to, kā motivēt savus darbiniekus, kā izvērtēt efektīvākos motivātorus un kā noturēt labākos profesionāļus savā komandā, tādā veidā palielinot uzņēmuma sniegto pakalpojumu kvalitāti un konkurētspēju. Diemžēl šodien uzņēmuma vadītājs varētu teikt, ka „nav jau grūti motivēt, ja ir pietiekami augstas algas un ir iespēja maksāt prēmijas”, tomēr ir vairāki paņēmieni kā darbiniekus motivēt, izmantojot jaunas metodes, ko biznesa trenera un personāla psiholoģe Zane Veinberga skaidros īpašā seminārā – 22.martā

Atzinīgi novērtētais seminārs „“Kā strādāt ar personālu: Mazākas algas - augstāka motivācija!” jeb 5 soļu pieeja” atbild uz jautājumu- kā efektīvi un bez liekiem tēriņiem motivēt darbinieku pēc tam, kad viņa darba samaksa ir samazināta. Semināra mērķis ir sniegt izpratni par motivēšanu un piedāvāt praktiskus instrumentus, kurus varēs izmantot līdztekus atalgojuma sistēmas izmaiņām.

„Pēc semināra apmeklēšanas esam daudz ko pārdomājuši par to, kā strādāt turpmāk un motivēt darbiniekus. Dažus no ekspertes ieteiktajiem veidiem pamēģinājām savā uzņēmumā un redzam, ka tas strādā. Nav nepieciešama algas paaugstināšana vai milzīgas prēmijas, lai darbiniekam būtu prieks nākt uz darbu, ir redzams rezultāts, ja pamaina kaut nedaudz no ierastā,” atzīst loģistikas firmas pārstāvis Kalvis Krēsliņš.

Tāpat Rīgas Tehniskās universitātes projektu vadītājs Sandris Kārkliņš atzīst, ka šī semināra tematika lika aizdomāties par esošo situāciju un deva vairākas atbildes uz problēmjautājumu iespējamo risināšanu.

„Pēc dalības šajā semināra apmeklētāji spēs izvērtēt un izprast darbinieku motīvus, izmantot tos darba algas samazināšanas gadījumā, zinās un sapratīs, kāpēc darbs sniedz labus vai ne tik labus rezultātus un ar ko tas ir saistīts. Ar iegūtajām zināšanām apmeklētāji varēs izvērtēt, kādas izmaiņas ir nepieciešamas, lai motivētu darbiniekus un sasniegtu labākus darba rezultātus, veicinātu gan uzņēmuma darba vides uzlabošanos, gan tā ekonomisko izaugsmi,” stāsta lektore Zane Veinberga.

Tuvākais biznesa psiholoģes Zanes Veinbergas vadītais seminārs norisinās 22.martā no plkst. 10:00 – 16:00 Rīgas centrā. Lai pieteiktos semināram, interesenti aicināti pieteikties pa tālruni 20355559 vai rakstot info@biznesaseminari.lv

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: